Warm het clubhuis van Waterscouting Impeesa op!

Door een verwoestende brand afgelopen winter is een deel van ons clubhuis afgebrand. We hebben veel kunnen redden, maar ook blijvende schade over gehouden aan het clubhuis.

Om het clubhuis deze winter warm en behaaglijk te krijgen moet er een nieuwe cv aangelegd worden. Hier kunnen we niet langer mee wachten. Dit project, met onder andere de aanschaf van nieuwe radiatoren, is een investering van €4.000. Waarvan we €2.500,- met jullie hulp willen gaan binnenhalen.

Doe je mee?

Wil je ons helpen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de nieuwe cv en een warm clubhuis? Dat kan heel simpel door naar onze campagnete gaan. Elke bijdrage is welkom! Wil je deze actie delen onder familie/vrienden/collega’s dan verwijzen we je graag naar onze Facebook en Twitter  om de updates te delen.

Alvast bedankt voor je medewerking!

Julissa, Marieke en Geeske
Waterscouting Impeesa