Cupido

De Cupido zijn de Loodsen van Impeesa. Hier zitten meiden vanaf 18 jaar en ouder. De Cupido heeft op de eerste zaterdagvond van de maand een opkomst. De leidingteams en verschillende commissies binnen Impeesa zijn samengesteld uit leden van de Cupido.

In de zomer geniet de Cupido van de toplocatie aan het Paterswoldsemeer, waar wordt gezeild tot in de avonduren. In de winter zijn de Cupido te vinden op en rondom de prachtige bar in het clubhuis in het Stadspark.
Uiteraard gaat de Cupido mee op alle kampen, waar zij met veel plezier de activiteiten ondersteunen en contacten onderhouden met andere groepen. Ook gaat de Cupido ieder jaar zelf op zomerkamp.
Dan trekt zij een week door Friesland met de boten op zoek naar zon, wind, feest en een biertje!