Jaap van den Hul-Kuijten | Voorzitter en materiaalmeester
“Als zeilliefhebber vond ik het heel leuk dat onze dochters in het voorjaar van 2013 met de sporthopper aan kwamen om bij de Impeesa meerminnen te gaan zeilen. Het was een heerlijke middag en sindsdien zijn ze helemaal verkocht. Aangezien ik in mijn jeugd ook zeeverkenner ben geweest leek het me leuk om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van de vereniging. Met mijn achtergrond van zeilschoolwerk tijdens mijn opleiding en mijn huidige werk in de scheepsbouw doe ik met plezier mijn best om een toegevoegde waarde voor de club te zijn.”

Francine de Mol | Secretaris
“Al 25 jaar vaar ik met de scouting op het Paterswoldse meer. Maar tot dusverre met de jongens van Bestevaer… mijn man en onze zoon zijn lid. Zodra het even kon zijn onze dochters gelukkig lid geworden van Impeesa, waardoor ik nu eindelijk met de meiden mee kan doen! In de functie van secretaris ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Daarnaast kijk ik natuurlijk zoveel mogelijk mee in deze veelzijdige organisatie, waarin een leven lang plezier en ervaring is op te doen. De waarde van scouting is voor mij dat kinderen en jongeren sportief in de natuur bezig zijn, maar dat hierbij de groepsgeest en gezelligheid voorop staan, en winnen of verliezen juist niet.”

Jannette van Wijk | Algemeen lid
Ik ben Jannette van Wijk, mijn dochter zit sinds 2012 bij Impeesa en ik heb het reilen en zeilen altijd erg interessant gevonden, maar er nooit wat mee gedaan. Een paar weken geleden ben ik gevraagd als bestuurslid van Impeesa. Hier heb ik geen seconde over na hoeven denken, maar heb meteen volmondig ja gezegd. Het lijkt me erg leuk en interessant om betrokken te zijn bij Impeesa en mijn steentje bij te dragen. Zelf heb ik geen scouting achtergrond dus er zal voor mij nog veel te leren en ontdekken zijn. Ik heb ontzettend veel zin om er met de andere bestuursleden een mooie tijd van te maken.

Hedwig Bulthuis | Financiën
Toen ik een jaar of tien was ging ik met een vriendinnetje mee naar haar landscoutinggroep. Ik had een gezellige middag, maar werd niet lid van deze groep. Een paar jaar later, in 1992, kwam ik bij Impeesa kijken omdat mijn moeder dacht dat dit wel leuk voor mij kon zijn. Ik kende helemaal niemand, dus dat was wel spannend! Ik werd lid en leerde zeilen – te beginnen in de Gjøa. Na enkele Nowaka’s ben ik tijdens Nawaka 1997 overgevlogen naar de Cupido. Ondanks dat ik voor mijn studie naar Zuid-Holland verhuisde bleef ik lid en kwam (en kom) af en toe naar kampen of andere Impeesa-activiteiten. Eind 2017 besloot ik een deel van het penningmeesterschap op me te nemen.

Jan Torringa | Financiën
Vanaf het moment dat  mijn dochter Emma, samen met een vriendinnetje, via de sporthopper bij de meerminnen terechtkwam was ze verkocht. Nu ze bij de zeemeeuwen zit en elke zaterdagmiddag zeilt is het nog leuker. Zelf ben ik, lang geleden, lid geweest van Bestevaer, dus ik herinner me goed het plezier van zeilen op het Paterswoldse Meer en de sfeer, die ik weer herken bij Impeesa. Het bestaansrecht van een club als Impeesa is in deze tijd groter dan ooit. Samen plezier hebben in de natuur, in een niet competitieve sfeer, zonder beeldschermen, is helaas zeldzaam geworden. Graag wil ik daarom  een bijdrage leveren aan een bloeiende, gezonde club.