Jaap van den Hul-Kuijten | Voorzitter en materiaalmeester
“Als zeilliefhebber vond ik het heel leuk dat onze dochters in het voorjaar van 2013 met de sporthopper aan kwamen om bij de Impeesa meerminnen te gaan zeilen. Het was een heerlijke middag en sindsdien zijn ze helemaal verkocht. Aangezien ik in mijn jeugd ook zeeverkenner ben geweest leek het me leuk om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van de vereniging. Met mijn achtergrond van zeilschoolwerk tijdens mijn opleiding en mijn huidige werk in de scheepsbouw doe ik met plezier mijn best om een toegevoegde waarde voor de club te zijn.”

Francine de Mol | Secretaris
“Al 25 jaar vaar ik met de scouting op het Paterswoldse meer. Maar tot dusverre met de jongens van Bestevaer… mijn man en onze zoon zijn lid. Zodra het even kon zijn onze dochters gelukkig lid geworden van Impeesa, waardoor ik nu eindelijk met de meiden mee kan doen! In de functie van secretaris ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie. Daarnaast kijk ik natuurlijk zoveel mogelijk mee in deze veelzijdige organisatie, waarin een leven lang plezier en ervaring is op te doen. De waarde van scouting is voor mij dat kinderen en jongeren sportief in de natuur bezig zijn, maar dat hierbij de groepsgeest en gezelligheid voorop staan, en winnen of verliezen juist niet.”

Marieke SmitPenningmeester
“Ik ben Marieke Smit, lid van Impeesa sinds 1998. In dit jaar ben ik lid geworden van de zeemeeuwen, door mijn buurmeisje Geeske die ook nog bij de cupido zit. Ik heb nog even bij landscouting gekeken, maar zeilen: dat is veel leuker! Inmiddels ben ik lid van de Cupido, waar ik een paar jaar in het bestuur heb gezeten. Ook ben ik leiding geweest van de kabouters en meerminnen. Sinds eind 2014 ben ik aangesteld als nieuwe penningmeester van Impeesa. Met mijn beta-achtergrond en een leuk mede-bestuur zit ik hier goed op mijn plek!”

Jannette van Wijk | Algemeen lid
Ik ben Jannette van Wijk, mijn dochter zit sinds 2012 bij Impeesa en ik heb het reilen en zeilen altijd erg interessant gevonden, maar er nooit wat mee gedaan. Een paar weken geleden ben ik gevraagd als bestuurslid van Impeesa. Hier heb ik geen seconde over na hoeven denken, maar heb meteen volmondig ja gezegd. Het lijkt me erg leuk en interessant om betrokken te zijn bij Impeesa en mijn steentje bij te dragen. Zelf heb ik geen scouting achtergrond dus er zal voor mij nog veel te leren en ontdekken zijn. Ik heb ontzettend veel zin om er met de andere bestuursleden een mooie tijd van te maken.