11 maart: NL doet

Doe je mee?

Zaterdag 11 maart is het weer NL-doet! Op deze dag stroopt Nederland massaal de mouwen op om vrijwilligerswerk te doen.

Het afgelopen jaar is alle aandacht uitgegaan naar het clubhuis in het stadspark. Heel veel is hersteld en nog veel meer zal verbeterd worden. Maar onze club heeft natuurlijk nóg een verblijf! De Doos aan het meer is hard aan onderhoud toe. Binnen gaan we uitruimen, opruimen, de vloer egaliseren en eventuele dierlijke bezoekers de deur wijzen. Buiten moet het dak schoongemaakt worden en de wanden gelakt. Op het terrein zelf moet de natuur tot recreatieve proporties worden teruggedrongen.

Daarom een oproep aan alle ouders: Kom op 11 maart tussen 11 en 17 naar De Doos aan het Paterswoldsemeer! Trek je kluskloffie aan want we gaan poetsen en verven tot het blinkt! Wij zorgen voor alle materialen, jullie voor de hulp. Samen staan we sterk!

Graag tot ziens, Bestuur Impeesa